Necessites serveis per a particulars? Fes clic aquí

Els teus reptes són la nostra raó de ser

Atenzia, líders en atenció social i sanitària en remot

Somos referentes

Som referent

en l’atenció a les persones. Cada dia ens esforcem per al desenvolupament de serveis sociosanitaris aplicant la innovació social i tecnològica. Només així aconseguim un sistema d’atenció eficient per a cada cas.

Modelo de salud integral

Model de salut integral

dissenyat perquè qualsevol usuari, d’una entitat pública o privada, dispose dels millors serveis sociosanitaris per assolir objectius realistes en la millora del seu benestar físic, social i mental.

El sector público y privado

El sector públic i privat

són el focus de la nostra activitat. Desenvolupem, juntament amb cada entitat, solucions d’avantguarda, sostenibles i universals amb capacitat d’adaptació a qualsevol col·lectiu.

Treballem cada dia perquè els nostres clients i usuaris aconseguisquen els seus objectius.

El més important, sempre en equip

UN EQUIP COMPROMÈS

Som un equip multidisciplinari de professionals experts en diferents àmbits i units per un objectiu comú: el nostre compromís amb cada client i la dedicació a les persones. Formem una organització cohesionada, coordinada i preparada per a cuidar de cada projecte.

Atenzia equipo
Atenzia modelo

Un model propi

VALIDAT I RECONEGUT

Els nostres 30 anys d’experiència en el sector sociosanitari ens han permés provar i validar la nostra solució. Un model d’atenció propi, reconegut per la seva eficiència i certificat per AENOR.

El nostre model

Innovació sociosanitària i tecnològica

CREAR, ADAPTAR, EVOLUCIONAR

Ens mantenim a l’avantguarda de l’atenció sociosanitària, unint el coneixement intern i extern. Treballem aliances amb els agents de referència de l’ecosistema sociosanitari, des d’universitats a experts independents o centres d'innovació social i tecnològica.

Innovació
Atenzia innovadores

Ser pioners en la cultura del benestar és part de la nostra essència. Una característica que ens impulsa a projectar i resoldre els escenaris d’actuació sociosanitària de la societat del futur.

Atenzia

Som i volem ser

Una empresa familiar creada l’any 1992 amb el benestar de les persones com a raó de ser. Aquesta cultura del benestar continua essent la inspiració que ens acompanya, la base fonamental per a innovar i millorar els nostres serveis durant tots aquests anys.

Un exemple per al món

Atenzia és hui dia el model de teleassistència referent a escala mundial per la seua eficiència, modernitat i escalabilitat. L’experiència adquirida i els nostres coneixements en atenció sociosanitària ens han permés desenvolupar un model d’atenció propi que hem exportat amb èxit a diferents sectors.

Atenzia

En el present i futur del benestar de la societat

Atenzia està formada per més de 900 professionals, entre Espanya i LATAM, que mirem sempre al futur. Les necessitats actuals i les noves tecnologies ens plantegen nous reptes cada dia. Són el nostre impuls per a continuar creant, adaptant i construint noves solucions que aporten valor a la vida de les persones.

Quins reptes nous tens davant?

Només has de deixar-nos les teues dades i un dels nostres experts es posarà en contacte per a veure com podem ajudar-te.

He llegit i accepte la política de privacitat
Acepto recibir comunicaciones comerciales sobre servicios, productos y recursos de Atenzia