Necessites serveis per a particulars? Fes clic aquí

Creem, adaptem, transformem

Líders en teleserveis del benestar

Activar un canvi positiu i mesurable en la vida de les persones és al nostre ADN. Desenvolupem solucions d’atenció 24 hores, multicanal i multillenguatge que s’adapten als objectius de cada organització a partir de la nostra experiència, coneixement científic i esperit innovador. Els nostres teleserveis se centren en:

Teleassistència

Pioners en la prestació de teleassistència a Espanya, el nostre model d’atenció predictiu, preventiu i integral s’adapta a cada usuari. Facilitem la permanència i integració de les persones en el seu entorn vital, familiar i social.

Treballem per a Administracions públiques referents en teleassistència per la innovació i qualitat de les prestacions que oferim.

Més informació: Caso d'èxit, Article.
Teleasistencia

Telesalut

El disseny integral de programes de salut en remot per a patologies cròniques, monitoratge de constants vitals, foment de l’adherència terapèutica i atenció psicològica és una de les nostres àrees d’actuació més innovadores. Des d’una perspectiva sociosanitària, generem un mapa de situació de cada pacient, tenint en compte el diagnòstic mèdic, els factors socials i els factors mentals per generar un pla d’atenció individualitzat.

Més informació: Caso d'èxit, Article.
Telesalud

Violència de gènere

El nostre compromís en la lluita contra la violència contra la dona és una realitat des de fa més de 20 anys. Prestem serveis per a la prevenció i atenció jurídica, psicològica i social a dones víctimes i al seu entorn en l’àmbit local, autonòmic i nacional.

Prestem serveis presencials com el Torn Social de Guàrdia 24 hores, Educació Familiar, Punts Violeta i en remot de formació a professionals, elaboració d’estudis i guies especialitzades, atenció i seguiment a dones víctimes a través de dispositius de geolocalització o el Servei 016.

Més informació: Article
Atenzia

Quins reptes nous tens davant?

Només has de deixar-nos les teues dades i un dels nostres experts es posarà en contacte per a veure com podem ajudar-te.

He llegit i accepte la política de privacitat
Acepto recibir comunicaciones comerciales sobre servicios, productos y recursos de Atenzia