Necessites serveis per a particulars? Fes clic aquí

El nostre impacte en una societat positiva

Ajuntament de Madrid

La teleassistència ha evolucionat de limitar-se a l'atenció immediata amb caràcter reactiu a convertir-se en un model d'atenció predictiu, preventiu i integral.

Ayuntamiento de Madrid

Companyia Farmacèutica

Implantació d'un programa per a l'adherència terapèutica de persones amb diagnòstic de ECNT i les seues famílies. Mitjançant la intervenció en remot aconseguim que el +90% mantinga o millore la seua classificació de risc psicosocial.

Farma

Associació Espanyola Contra el Càncer

Un servei d'atenció professional i especialitzada les 24 hores des del qual hem realitzat 9000 telefonades de seguiment i atés 2000 emergències. Oferint des de suport emocional i tallers fins a coordinació de recursos.

Asociación Española contra el Cáncer (AECC)

Ens Agrada Parlar També En línia

Aquest projecte utilitza un software d'estimulació cognitiva amb validesa científica que va suposar un increment cognitiu general del 15%, a més ampliem les xarxes socials i l'aprenentatge de competències digitals dels usuaris.

Covid-19

Covid-19

Articulem solucions immediates a les necessitats derivades de la situació de crisi per a persones majors o dones víctimes de violència de gènere.

Covid-19

Quins reptes nous tens davant?

Només has de deixar-nos les teues dades i un dels nostres experts es posarà en contacte per a veure com podem ajudar-te.

He llegit i accepte la política de privacitat
Acepto recibir comunicaciones comerciales sobre servicios, productos y recursos de Atenzia