Necessites serveis per a particulars? Fes clic aquí

La innovació al servei del benestar

Innovació sociosanitària

La innovació sociosanitària és clau per a introduir en els ecosistemes socials noves conductes, hàbits i models essencialment diferents dels actuals.

El nostre enfocament és implementar models transformadors que milloren el benestar físic, mental i social de les persones des de perspectives diferents i complementàries a les purament tecnològiques. El Model Atenzia incorpora les noves formes de fer, organitzar-se i relacionar-se mantenint sempre una visió humanista de l’atenció.

Investiguem de forma contínua i col·laborem amb fundacions, institucions acadèmiques i mèdiques de referència, i creem sinergies que ens permeten estar a l’avantguarda en l’atenció a les persones.

Innovación sociosanitaria

Innovació tecnològica

L’atenció humanitzada també està lligada a l’ús de la tecnologia com a eina al servei de les persones. Una tecnologia que millora la seua qualitat de vida i l’adopció de la qual requereix necessàriament experiències d’ús natural, fàcil i intuïtiu. Els usuaris demanden dispositius i procediments tècnics que passen desapercebuts i que no interferisquen en la seua activitat diària. Tecnologies que proporcionen seguretat i tranquil·litat alhora que fomenten l’autonomia de les persones.

La innovació tecnològica aporta al Model Atenzia millores i eines per a una atenció cada vegada més sofisticada, precisa i sostenible. Una digitalització d’extrem a extrem de tots els nostres serveis que incorpora l’experiència i el coneixement sociosanitari del nostre equip de professionals.

La tecnologia adquireix el seu vertader valor només quan està centrada en el benestar dels nostres usuaris i en les competències dels nostres professionals.

Innovación tecnológica

Metodologia col·laborativa

A Atenzia, ens impliquem en cada projecte fins a fer-lo realitat. Com a organització, ens comprometem amb els nostres clients, dissenyant solucions personalitzades que garanteixen la resposta més eficaç a les seues necessitats

Implementem a cada projecte el nostre model d’atenció únic pel seu rigor científic i l’adaptem a cada situació. El nostre disseny de serveis facilita que qualsevol usuari tinga l’oportunitat de millorar el seu benestar físic, mental i social.

La nostra metodologia està formada per tres fases de treball, durant les quals empatitzem, ideem i activem la solució més idònia per a la teua organització i per a les persones que acompanyarem. El nostre objectiu és dissenyar el millor servei.

Metodología colaborativa

Quins reptes nous tens davant?

Només has de deixar-nos les teues dades i un dels nostres experts es posarà en contacte per a veure com podem ajudar-te.

He llegit i accepte la política de privacitat
Acepto recibir comunicaciones comerciales sobre servicios, productos y recursos de Atenzia