Necessites serveis per a particulars? Fes clic aquí

Atenzia, el valor de les persones

Coneixement, experiència i qualitat humana

Com a empresa dedicada a l’atenció a les persones, hem generat una cultura empresarial basada en el compromís, la responsabilitat, el respecte i l’esforç. Som un equip multidisciplinari de professionals motivats per la dedicació a les persones. Treballem per a usuaris en diferents situacions de vulnerabilitat, per a les seues noves necessitats i situacions en els temps que vivim com a societat. Més de 900 experts en benestar sociosanitari que compartim un mateix horitzó: desenvolupar i fer realitat un sistema de serveis d’atenció d’avantguarda, sostenible, inclusiu i universal. El nostre equip està format per psicòlegs, treballadors socials, terapeutes ocupacionals, infermers i metges, entre d’altres.

Captació i gestió del talent

Incorporar talent a Atenzia suposa una oportunitat per a identificar i captar perfils professionals els valors i principis dels quals siguen coherents i reforcen la nostra cultura. Es tracta d’integrar capacitats i habilitats noves que milloren el benestar dels nostres usuaris i el valor dels nostres serveis.

Apliquem processos de selecció basats en competències personals i professionals per mantindre alineats els valors de l’organització i els dels nostres professionals. L’objectiu és captar i gestionar el talent més adequat per al compliment de la nostra missió.

Atenzia Nuestro Equipo

Aprenentatge constant

Prestar un servei per a persones exigeix una dinàmica de formació contínua. Un procés d’adaptació i anticipació als canvis que es produeixen a la nostra societat per a satisfer les necessitats dels nostres usuaris i clients. Per aquest motiu, la formació és una constant des dels nostres inicis.

Dissenyem una formació personalitzada per a cada professional mitjançant enquestes per conèixer de primera mà les seves necessitats formatives, considerant la seva avaluació de rendiment per a elaborar el seu itinerari d’aprenentatge constant. Aquests tres factors, combinats amb el desenvolupament personal i professional, són una garantia d’èxit.

Atenzia Nuestro Equipo

Coneixement compartit

Estar a l’avantguarda de les solucions internes i externes ens porta a compartir, col·laborar, ser àgils i dinàmics en el nostre estil de resoldre reptes. La diversitat de visions enriqueix el nostre enfocament i es fomenta des de tots els àmbits: forma part de la nostra vocació de lideratge. El treball en equip afavoreix la cultura de grup i la construcció de solucions òptimes a reptes complexos.

Aquest treball en equip és possible gràcies als sistemes de coneixements i processos transversals compartits. Allà on aconseguim l’excel·lència, es prioritza compartir aquests coneixements amb la resta de l’organització.

Atenzia Nuestro Equipo

Vocació i compromís

Resulta vital que els nostres col·laboradors compartisquen el nostre objectiu fonamental: estar compromesos amb les necessitats de les persones. La vocació, l’entrega, el sentit d’atenció a l’usuari i a les seues necessitats són valors essencials que comparteixen tots els professionals Atenzia.

A Atenzia ens mou la passió per la vida

Si et mou la idea de treballar perquè qualsevol persona puga viure com vulga sense que la seua edat o situació siguen una limitació, estarem encantats de conéixer-te.

Cerca entre les nostres vacants quins perfils s'adeqüen al teu potencial, escriu-nos i ens posarem en contacte amb tu.

Enviar C.V